4PT 4technik żywienia i usług gastronomicznych
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 8:00- 8:45 j.angielski ES 35 matematyka BP 29   j.rosyjski-1/2 #r7 1 j.polski BU 30
2 8:50- 9:35 j.angielski ES 35 j.polski BU 22 r_biologia BN 38 religia WJ 4 j.polski BU 30
3 9:40-10:25 u_hist.i sp. MS 34 j.angielski ES 35 j.polski BU 30 matematyka BP 29 r_biologia BN 38
4 10:45-11:30 matematyka BP 29 wf-1/2 PL h1
wf-2/2 h2
j.polski BU 30 r_biologia BN 38 r_biologia BN 38
5 11:35-12:20 matematyka BP 29 u_hist.i sp. MS 34 j.angielski ES 35 u_hist.i sp. MS 34 j.angielski ES 35
6 12:25-13:10 zaj.wych ES 35 j.rosyjski-1/2 #r7 1
j.niemiecki-2/2 PW 37
j.angielski ES 35 wf-1/2 PL h1
wf-2/2 h2
j.niemiecki-2/3 PW 37
7 13:15-14:00 religia WJ 4 j.rosyjski-1/2 #r7 1
j.niemiecki-2/2 PW 37
u_hist.i sp. MS 34 wf-1/2 PL h1
wf-2/2 h2
 
8 14:05-14:50       j.angielski ES 35  
Drukuj plan
wygenerowano 08.02.2020
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum